Igor Kosović, novi šef hokejaša HK Partizan

Bivši reprezentativac SFRJ i SRJ i jedan od naših najuspešnijih hokejaša, sa bogatom internacionalnom igračkom i trenerskom karijerom, Igor Kosovic – Gile , novi je šef struke našeg kluba.

Gile se kao profesionalni igrač ostvario u Nemackoj (DEL) i Italiji, ali i godinama pre toga kada je tri godine uzastopno bio kapiten seniorske ekipe HK Partizan, u vreme kada je hokej na ovim prostorima bio jedan od najpopularnijih sportova. Školovani DIF-ovac, brusio je trenerski zanat u Tašu, novobeogradskom Beostaru i, najduze, u italijanskom Vareseu gde je i stekao profesionalnu trenersku licencu. 

 U više navrata je sa uspehom bio selektor i trener nacionalnih selekcija Jugoslavije i Srbije za igrače do 18 i 20 godina .

Srećni smo što smo Gileta Kosovića uspeli da angažujemo u našem klubu i pored dobrih ponuda iz Italije koje je dobio... Smatramo da je on jednostavno potreban i našem klubu, i srpskom hokeju uopste. Želimo mu uspeh i brzo privikavanje na ambijent i jedinstvenu atmosferu u HK Partizan. Sigurni smo da će Gile opravdati naša očekivanja.

Zajedno u nove pobede !

UO HK Partizan