U14: Partizan ubedljiv protiv Crvene zvezde

Novi trijumf U14. Mladi hokejaši Partizana U14 savladali su u večitom derbiju Crvenu zvezdu sa 6:2. Golove za naš tim postigli su: Andrej Jovanović 3, Mihailo Matić, Bogdan Matović i Lazar Borisavljević.

Partizan - Crvena zvezda 6:2

Ова селекција Партизана је селекција од које се на почетку сезоне најмање очекивало, можда јер је баш из ње највише деце прешло у супарнички тим или из неких других разлога, али неколико пута ове сезоне су нам показали како се може и доказали да на њих Партизан и те како треба да рачуна.

Под вођством Игора Косовића и Јозефа Завацког ова селекција је непоражена у домаћем првенству што је резултат преданог и стручног рада. Са недавно одржаног турнира у Лученецу (Словачка), у конкуренцији од дванаест најбољих тимова Средње Европе, изгубивши само једну утакмицу,  освојили су бронзану медаљу и сада, дуго очекивана утакмица и велика победа над вршњацима Црвене звезде.

Утакмица је почела стегнутом игром са обе стране и прва трећина је протекла без голова. У другом минуту другог дела повели смо голом Андреја Јовановића уз сјајну асистенцију саиграча и након тога су били незаустављиви и победили резултатом 6:2.

Овом приликом честитамо и супарничком тиму на коректној и борбеној игри као и Матији Динићу и Валентини Врхоци на успеху и одласку на Олимпијаду.

Посебно смо поносни на Валентину јер је она још један сјајан играч који је поникао баш у Партизану.

Сигурно је недостајала свом тиму јуче, но, није тим један играч, а то су нам наша деца  и показала. Голове за наш тим дали су Андреј Јовановић (3), Михаило Матић (1), Лазар Борисављевић(1) и Богдан Матовић (1).